Restoranti

Restoranti jone

Kuzhina jone ofrone nje larmirshmeri produktesh te freskta. 

Kuzhine tradicionale dhe mesdhetare me produktet me te mire te marra nga zonat perreth Shkodres. 

Ne kete menyre ne sigurohemi se produktet jane te freskta dhe te shijshme. 

 

Nderkoh qe shijoni gatimet tona, pamjen magjepse te kalase se Rozafes mund te shijoni dhe veren me te mire ne treg nga kantina jone e shumllojshme. 

 

Ne ju mirpresim!