• Hotel Buna Park

Hotel Buna Park

Mire se errdhet ne hotel Buna Park .

Qellimi yne eshte tju bejme te ndiheni si ne shtepine tuaj.

Jemi kujdesur me detajet me te hollesishme qe ju klientet tane te gjeni qetesine ,rehatine dhe komoditetin e nevojshem.

Favorizuar kjo edhe nga pozicioni I resortit me pamje te mrekullueshme nga Lumi Buna ,Kalaja dhe gjelberimi perrreth.