• Restorant

Restorant Buna Park

Ne kujdesemi e ushqimet qe servirim te jene te shijshme dhe te fresketa ne cdo moment.
Produkte 100% bio dhe shumellojshmeri ne gatim.

Menu e larmishme.

Restoranti yne ofron nje menu te gjere.
Duke filluar nga peshku vendas ,gatimet e detit e duke mbaruar tek gatimet e mishit.
Vererat nga te gjitha llojet me tipike te perzgjedhura nga specialistet perkates.